Publisert:  22.03.2017 10:50

Oppdatert: 22.03.2017 12:49

Jubilantar i Stord kommune 2017

Tysdag 21. mars vart årets jubilantar i Stord kommune gjort stas på med lunsj, gåver og flotte talar i matsalen på Grand Hotell.

Jubilantar i Stord kommune 2017

27 tilsette jubilerer i 2017. Fire av dei kan feira heile 40 år i kommunen. På biletet ser me jubilantane saman med ordførar Harry Herstad og rådmann Magnus Mjør.

Det var rådmann Magnus Mjør som leia samlinga. Ordførar Harry Herstad nytta også høve til å seia nokre velvalde ord og takka jubilantane for den flotte innsatsen gjennom alle desse åra.

Alle jubilantane vart overrekt gåve og blomebukett. Det var vasar til 25-års jubilantane og lysestakar til 40-års jubilantane.

Margit Olava Tveito

Aasne H. Vikanes
Knut Vika
Oddbjørg Jørgensen

Bilete: Anne Elisabeth Brady, Ida Elin Tvedt, Sissel Tuft Baldersheim, Berit Hordvik Nylund, Solveig Huse Furevik, Harry Herstad, Knut Vika, Tove Vikanes Agdestein, Solgunn Hovland, Hallbjørg Sagmo Eide, Brit-Anna Lyngås, Jannike Ann Sørheim, Oddlin Aadland, Ingunn Byrknes, Aasne H. Vikanes, Henny Seljebu, Magnus Mjør, Marit Olava Tveito, Anne Vigdis Arefjord, Lars Helge Sørheim, Philip Solberg, Arild Båtsvik, Kjell Nesbø og Trond Ove Nyhammer.

Helga Hagerup, Oddbjørg Jørgensen, Siv Nesse, Gerd Marit Salomonsen og Merethe Skulstad var ikkje tilstades når bilete vart teken.