Publisert:  28.11.2017
Oppdatert: 01.12.2017

Påmelding til stand/aktivitet/underhaldning under Folk i sentrum - folkehelsedagane 2018

Laurdag 5. mai kl. 10 - 15 blir den store folkefesten i Leirvik sentrum med aktivitetar og tilbod for liten og stor! Her kan alle som ønskjer å bidra melde seg på. Påmelding innan 16. mars.

Stord kommune, Stord næringsråd, Leirvik sentrumsforening og Stord idrettsråd gjentar suksessen frå i fjor og går saman om å arrangere:

• Folk i sentrum – 3.-6. mai 2018

Vis fram kva de driv med

Er du med i ein organisasjon, har du ein spanande hobby, sel du heimelaga produkt eller tilbyr du tenester som fremjar helse og trivsel? Her får du sjansen til å vise fram det du/de driv med!

Målet med Folk i sentrum er å skapa ein aktiv og inkluderande møteplass der dei som kjem blir inviterte med i aktivitetane. For at alle skal kunne delta ønskjer me at aktivitetar så langt som mulig skal vera gratis.

Bli med og gjer laurdag 5. mai til ein gla'dag for folk på Stord!

Meld deg på her:

NB! Alle felt merka med * må fyllast ut! Dersom skjema er riktig utfylt, skal du få opp ei kvitteringsside når du har trykt på Send-knappen. Dersom dette ikkje skjer, må du sjekka om det er noko du har gløymt å fylla ut. Feil på skjema melder du til nettsida@stord.kommune.no

*Namn på organisasjon/privatperson:
Kontaktperson:
E-post:
*Telefon:
*Kva for aktivitet vil de delta med?
Kva slags utstyr har de med?

Evt. anna utstyr:
*Kor stor plass treng de ca?
Kor lenge vil aktiviteten vara?
*Har de behov for straum?

*Har de behov for lydanlegg?

Andre behov for tilrettelegging:
Ønskje om plassering:
Merknad:
Aktørane vil få tildelt plass og tid utifrå kva som er mest tenleg for arrangementet som heilskap. Det er difor ingen garanti om at ev. ønskje blir tatt til følgje.